جراحی بینی و شیردهی
یکی از دغدغه هایی که ذهن مادرهایی که قصد انجام عمل جراحی بینی دارند را به شدت به خود مشغول می کند، بحث جراحی بینی و شیردهی می باشد.
باید بگوییم که عمل بيني در زمان شيردهي محدودیتی نداشته و مادران شیردهی که مشکل و بیماری خاصی نداشته باشند، قادر به انجام جراحی بینی می باشند.
عوارض جراحی بینی در زمان شیردهی
عارضه مشترکی در تمامی افراد بعد از جراحی بینی به وجود می آید بروز مقداری درد، تورم و کبودی پس از آن می باشد که طبیعی است و با انجام مراقبت های لازم و به مرور زمان رفع خواهد شد.
عوارض ناشی از جراحی بینی در زمان شیردهی نیز همانند جراحی بینی در افراد غیرشیرده می باشد و تفاوتی با آن ها ندارد، تنها محدودیت آن عدم اقدام به شیردهی به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت می باشد.
دلیل شیر ندادن به کودک در مدت گفته شده، اطمینان حاصل کردن از برطرف شدن اثرات بیهوشی در مادر و خون او می باشد.
بنابراین می توان گفت که جراحی بینی و شیردهی هیچ منافاتی باهم ندارند.
عمل بینی و سزارین
باور اشتباه دیگری که خانم ها دارند این است که انجام زایمان طبیعی بعد از عمل بینی و سزارین بعد ازآن امکان پذیر نبوده و در صورت انجام عوارضی را برای آن ها به دنبال خواهد داشت.
در صورتی که چنین نبوده و بانوانی که جراحی بینی داشته اند، مشابه دیگر خانم ها قادر به انجام جراحی بینی به هر دو روش سزارین و طبیعی می باشند.
جراحی بینی در دوران بارداری
علاوه بر محدودیت هایی که بین تمامی متقاضیان بینی اعم از آقایان و خانم ها مشترک است، انجام جراحی در زمان بارداری نیز برای خانم ها دارای محدودیت می باشد.
خانم های باردار به هیچ عنوان نباید برای انجام عمل بینی در زمان بارداری اقدام نمایند.
اقدامات قبل از جراحی بینی
- انتخاب یک جراح بینی متبحر و خوب اولین اقدامی است که بیمار باید آن را انجام دهد.
- جراح بینی تاثیر بسزایی در کاهش احتمال بروز عوارض ناشی از عمل بینی و دستیابی به نتیجه رضایت بخش از عمل جراحی بینی دارد.
- پس از انتخاب جراح بینی در جلسه مشاوره تعیین شده توسط جراح بینی تمام انتظارات خود از جراحی بینی را با او در میان بگذارید.
- در صورت مصرف داروی خاص، ابتلا به بیماری مزمن و داشتن حساسیت دارویی حتماً آن را به جراح بینی خود بگویید.
- به مدت ۱۴ روز از استعمال دخانیات، مصرف مشروبات الکلی و داروهایی مانند وارفارین که موجب انعقاد خون می شوند خودداری کنید.
- به منظور ناشتا بودن در روز عمل جراحی بینی ، به مدت ۸ ساعت پیش از آن چیزی میل نفرمایید.
- انجام دادن آزمایشات و عکسبرداری های تجویز شده توسط جراح بینی ضروری می باشد.
- در مورد اطلاع از مراقبت های بعد از جراحی بینی می توانید به بخش های دیگر سایت مراجعه نمایید.
هزینه عمل بینی
هزینه عمل جراحی بینی را به دلیل اینکه به عوامل بسیاری همچون نوع بینی ، دستمزد جراح بینی ، هزینه کلینیک یا بیمارستان، هزینه داروها و غیره بستگی دارد، نمی توان پیش از معاینه بیمار تعیین نمود.
دکتر حمیرا رشدی ، جراح بینی تبریز بعد از معاینه کامل بیمار هزینه را حضور بیمار اعلام خواهد نمود.